Om bloggen

Jeg heter Amund og på denne siden har jeg planer om å komme med sporadiske oppdateringer slik at folk jeg kjenner og de som måtte ha interesse av det kan følge med på hvordan det går med meg på tur. Jeg har solgt hus og bil, fått fri fra jobb, pakket telt og sovepose og lastet alt på sykkelen min. Planen er å komme meg ut på en lang tur. Sykle så langt helsa, motivasjonen og byråkrati tillater det, men målet er å komme til Stillehavet på et eller annet vis.

Grunnen til at jeg reiser på tur er bare fordi jeg har lyst, tid og mulighet. Er egentlig mer glad i å gå på langtur men på grunn av sviktene helse er det bedre å sitte på sykkelen å tråkke lett på pedalene og la den gjøre resten av jobben. «Eventyr er bare et resultat av dårlig planlegging» uttalte Roald Amundsen en gang, derfor synes jeg en god plan ikke er nødvendig, men tar heller ting som de kommer.

Sykkelen min heter Trine, hun er oppkalt etter en norsk spydkasterlegende på grunn av hennes robuste fysikk og vennlige gemytt. Trine har 27 gir, har bukkestyre og jeg er veldig glad i henne. Trine liker jevnt tempo og kan bære mye vekt. Vi skal være sammen på turen helt til vi blir lei av hverandre eller noen stjeler henne.

IMG_1114

Stålhesten Trine

Trine er en kraftig oppgradering fra forrige sykkeltur. Da fikk jeg tak i en brukt sykkel på en pantlånersjappe etter at føttene mine var lei av dagsmasjer på 3-4 mil. Den gangen bare stroppet jeg ryggsekken og bæreposer til sykkelen, nå sitter veskene perfekt festet på bagasjebrettet.

2015-12-01_19.57.34

Månestråle heter hun til høyre, hun var ikke på langt nær en like stor estetisk fornøyelse som indianerjenta hun var oppkalt etter. I dag nyter hun pensjonisttilværelsen i Vancouver, Canada.

Til alle som leser dette ønsker jeg å legge meg flat og beklage alle stavefeil, grammatikkfeil og andre større og mindre usannheter som hyppig kommer til å dukke opp på denne siden. Samsungtelefonen min må også ta sin del av skylden siden den autoretter ting jeg skriver i hytt og gevær.

Reklamer

5 tanker om “Om bloggen

  1. Tilbaketråkk: Cycling under the sun and sleeping under the stars – Pedalling Pan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s